slider02.jpg

TWEEDE OPEN REPETITIEAVOND

OPEN REPETITIEAVOND  12 oktober 2017

Afgelopen mei hebben we groots ons 15 jarig bestaan gevierd We hadden voor die dag 11 koren uitgenodigd en Harmonie Aurora. 

 Voor die dag hadden we samen met Aurora twee nummers gezamenlijk ingestudeerd, namelijk Dromen zijn bedrog van Marco Borsato en When I’am 64 van de Beatles. Deze samenwerking was een groots succes en de dirigent van Aurora gaf meteen na afloop al aan dat wat hem betreft het niet bij deze ene keer zou blijven.  Wij hebben wel gemerkt dat het koor iets te mager is om boven het harmonie orkest uit te komen en onze heren van de techniek moesten alle zeilen bijzetten. Vandaar dat we weer een open repetitie avond houden om mensen uit Dongen en omgeving enthousiast te maken voor ons koor.

Wij zoeken geen grote sterren maar wel mensen die het leuk vinden om samen met ons te zingen. Ons repertoire is merendeels Nederlandstalig maar ook schromen wij niet om Engels , Duits of Frans talig te zingen. Zolang het leuke en eigentijdse liederen zijn is het goed.  

Indien u interesse hebt om samen met ons te zingen kom op 12 oktober om 20:15 vrijblijvend kijken in Cafe Zalencentrum de Viersprong, aan de Kanaalstraat 10 te Dongen.

De koffie staat voor u klaar.

 Eugene Pals,

voorzitter DLL

Sponsoren