slider02.jpg

Herfstconcert zondag 28 okt

Waar is dat feestje?

Op zondagmiddag 28 oktober 2018 houdt “Gezelligheidskoor Dongens Levenslied” haar herfstconcert. Dit staat in het teken van het 40 jarig jubileum van onze dirigent Wouter Kwakernaat.

Plaats van optreden is: Cafe Zalencentrum De Viersprong Kanaalstraat 10 te Dongen Vanaf 13.30 uur bent U van harte welkom;aanvang 14.00 uur en de toegang is gratis.

Gezelligheidskoor “ Dongens Levenslied ” is een gemengd koor dat bestaat uit enthousiaste leden. Diverse motivatie’s van onze leden om te zingen zijn dan ook: Je hoeft geen noten te kunnen lezen om met ons mee te doen. De stress neemt af en geeft dus ontspanning aan je lichaam. Gezelligheid. Onder de mensen komen. Ergens bij horen. Je vrij voelen om lekker mee te doen ook al denk je dat je niet kunt zingen! Je hoofd leeg maken. Zingen laat je zorgen even voor wat ze zijn. Je voelt je minder eenzaam en meer Relaxt.Wil je dit ook beleven kom dan eens vrijblijvend met ons meezingen op donderdagavond. Dit alles geeft volop energie om weer met hart en ziel te repeteren voor een mooi concert.

Het Dongens Levenslied staat sinds mei 2014 onder de bezielende leiding van Wouter Kwakernaat. Hij is tevens de arrangeur van onze nummers. Wouter viert zijn 40 jaar jubileum als dirigent tijdens dit concert. Doordat door Wouter div liederen worden gearrangeerd onderscheiden we ons van andere koren.

Samen met de koren die hij begeleidt of dirigeert, verzorgen we dit feestelijk concert.

  • Het Gils meezingkoor uit Gilze 
  • Antonius Cantorij uit Oosterhout 
  • Rhythm4all uit Klundert 
  • The Voices xxl uit Breda

De koren zijn verschillend van genre dus voor elk wat wils.

Wat geeft Wouter de motivatie om nog vele jaren door te gaan?
Zingen vanuit je gevoel in alle ontspanning uitgaande van de tekst en inhoud. Elke keer weer zie ik zangers en zangeressen weer vooruit gaan ook als groep klinkt alles beter, luisterend naar elkaar terwijl je zingt daarom blijf ik doorgaan want die succes momenten kan ook ik net als het koor niet missen, aldus de jubilaris

Wij hopen velen van u te mogen ontvangen tijdens dit feestelijk concert.

namens het Bestuur Dongens Levenslied Anny Peeters Secretaris DLL

 Poster Herfstconcert 2018

 

Sponsoren